Ohjainraudat

Kovametalli ohjainraudat. Kaikki kelkkamerkit ja malit, myös After Market suksiin.

L-Weld Oy on valmistanut JARLA kovametalli ohjainrautoja vuodesta 1989. Olemme pohjoismaiden suurin jälkimarkkinointiin toimittava ohjainrauta valmistaja. Yrityksellämme on noin 200 jälleenmyyjää ja 40 % tuotannosta menee vientiin. Mallistomme on myös pohjoismaiden kattavin n. 170:llä eri ohjainrauta mallilla ja kaikkia löytyy valmiina varastosta, näin saadaan käyttötarkoitukseen sopiva vaihtoehto niin pilkkikelkasta aina kilpakelkkoihin.

Runkomateriaali on Cr25Mo4 KROMI-MOLYBDEENI jonka vääntöjäykkyys ja kulumisenkesto on 30 % parempi kuin tavallisen teräsakselin (FE 52 vedetty akseli). Nuorrutusteräs akselin ja kovametalli kulutuspaloilla saadaan erinomainen kulutuskestävyys ja rungon vääntöjäykkyys hyväksi.

Kotisivuiltamme löytyy aina tuoreimmat päivitykset ja tiedot. Myös tarvike suksiin löytyy ohjainrautoja suoraan varastostamme esim. SLP Powder Pro, AC & Pro ja Duell Sno Pro. Harvinaisiin suksimalleihin valmistamme ohjainraudat mallin ja mitoituksen mukaan, ilman lisähintaa. Väri ja Nro / kirjainkoodien avulla löydät helposti tuotteemme kauppiaaltasi, jos paikkakunnaltasi ei löydy ohjainrautamyyjää voit tehdä tilauksen myös sivujemme kautta.

Normal = musta | Sport = sininen | Sprint = liila | Enduro = punainen

 • EI KOVAMETALLIA | 69,00€ / pari

  - Ei maalausta eikä myyntipakkausta.

  - 12mm CR25MO4 KROMI-MOLYBDEENI teräsrunko.


  Ski runner catalog Hinnasto Tilaa tuote
 • NORMAL | 109,00€ / pari


  Edullinen vaihtoehto alkuperäisen tai kuluneen tilalle. Ohjaus pitoa löytyy rauhalliseen reittiajoon myös jäälle. Jäisillä ja kovalla polanteella muistettava rajallinen pito jolloin vauhti on sovitettava reitin ja ohjausrautojen ominaisuuksien mukaan.

  152 mm 90 asteen ohjaava pala ja 0-1 kpl kulutuspalat antavat hyvän ohjaustuntuman ja kulutus kestävyyden. Kevyet, lähinnä puhallin jäähdytteiset safari-, touring- ja urheilukelkkoihin sopiva ohjainrauta.


  Ski runner catalog Hinnasto Tilaa tuote
 • SPORT | 124,00€ / pari


  Markkinoiden edullisin 75 asteen ohjainrauta. Ohjauspitoa löytyy hyvin myös jäisille ja kovalle polanteelle. Vaihtoehto 60 asteen paloille jos reitit sijaitsevat vähälumisilla ja kivikkoisilla reiteillä. Palan loivempi kulma kestää paremmin kivien iskuja.

  162 mm 75 asteen ohjaava pala ja 0-1 kpl kulutuspalat sovel-tuvat hyvin reittiajoon, käytetty myös kisoissa. Soveltuu niin pilkkikelkasta aina urheilukelkkoihin.


  Ski runner catalog Hinnasto Tilaa tuote
 • SPRINT | 124,00€ / pari


  Suurille suksipaineille esim. Rev, Fusion, R-evo ja muille keulapainoisille kelkoille. 130 mm 60 asteen ohjaava pala ja 0-1 kpl kulutuspalat, näin saadaan kevyt ohjattavuus ja hyvä pito jäisillä ja kovilla polanteilla.

  Kaikki Sprint mallit valmistetaan uudesta runkomateriaalista Cr25Mo4 nuorrutusteräksestä. Nämä ohjainraudat soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen käyttöön perhekelkkailusta aina kilpailuun asti. Nimensä veroisesti Sprinttiin ykkösvalinta.


  Ski runner catalog Hinnasto Tilaa tuote
 • ENDURO | 124,00€ / pari


  Vuodesta toiseen suosituin ohjainrauta malli, lähes kolmasosa koko tuotannosta myydään ENDURO ohjainrautoina. 162 mm 60 asteen ohjaava pala ja 0-1 kpl kulutuspalat. Erinomainen ohjauspito kaikisssa olosuhteissa. Ohjainrautoja on käytetty niin pitkätelaisissa touringeissa kuin työ- ja urheilukelkoissakin.

  Jarla Enduroilla on vuosien varrella voitettu useita Suomen mestaruuksia Endurossa, Snocrossissa, Suomen Cupissa.


  Ski runner catalog Hinnasto Tilaa tuote

Yhteydenottolomake

Ota yhteyttä!

Alakuja 64, Lappeenranta, 54310 HYTTI
+358 40 8383 020
 • image

L-Weld Oy
COPYRIGHT © 2024