Korjaushitsaus

Korjaushitsauksia alumiini, valurauta, valuteräs ja eri seosmetallit vuosikymmenien kokemuksella.

Korjaushitsaus on edullinen vaihtoehto käytetylle tai uudelle osalle.

Käytössä tasavirta / vaihto-virta TIG 350A, puikko-hitsaus, metallijauheruisku, liekkijuotos (happi / asetyleeni) Eri materiaaleina esim. hopea, messinki ja alumiini.

Henkilöauton sylinterikannet, pakosarjat, öljypohjat, vaihteistokotelot, ilmastointi-putket ja alumiini / valuosat.

Moottoripyörän sylinteri-lohkon vauriot, moottori-lohkot, takahaarukat, pakoputket, jalkatapin rungot, tankit ja alumiini-osat.

Traktorin ja työkoneiden öljynlauhduttimet, jääh-dyttimet, pakosarjat ja alumiini / valurauta / valu-teräsosien korjaushitsauk-set.

Kuorma-auton välijääh-dyttimet, välijäähdytin putket, alumiinipuskurit, polttoainetankit, pakosarjat, venttiilikopat ja alumiini / valurauta / valuteräsosien korjaushitsaukset.

Myös kaikkien työ- ja pien-koneiden osien korjaushit-sauksia.

Valujen korjauksissa osien esi- ja työlämpötilan sekä loppujäähdytyksen merkitys on hitsauksen onnistumisen kannalta tärkeää. Esilämmitys propaani liekillä (kosan), hitsaus energia + kosan ja loppujäähdytys tulenkestävän villan sisällä. Max. jäähdytys -100 as / h.

Hitsattavan osan ympäriltä on purettava kaikki lämpö-vaurioille alttiit osat: Tiivisteet, laakerit, anturit ym. Myös puhdistus öljystä ja liasta tärkeää. Niin sanottu "tyhjälohko" hitsauksen kannalta on paras vaihtoehto!

Ota yhteyttä!

Alakuja 64, Lappeenranta, 54310 HYTTI
+358 40 8383 020
  • image

Yhteydenottolomake

L-Weld Oy
COPYRIGHT © 2024