Print Home

We are updating our news only in Finnish.


07.02.2019

Aluvanne puolella kesävannetta reippaasti tullut työn alle, joten kunnostusjonoa n. 3 viikkoa. Talvi ja kiireelliset sopimuksen mukaan nopeasti, 1 - 3 päivää. Sovittava puhelimitse 040 8383 020.

Maalinpoistossa, täryhionnassa ja kiilloituksessa ruuhkaa, koneen huoltotauko tällä hetkellä, joten n. 4 - 6 viikon kunnostusaika. Tarjouspyyntöjä voi laittaa sähköpostiin, mielellään kuvien kanssa, helpottaa hinta arvion tekoa.
Hinta tietoja ja kuvia www.l-weld.fi

Ohjausrauta puolella kiirettä, lunta reippaasti mutta jää tilanne huono. Varmista varastotilanne, täydennetään koko ajan. Jos puutteita niin parin päivän sisällä saadaan tuotteet lähtemään Postiin tai Matkahuoltoon.
Sport ohjausraudat special palalla, 75 asteen kulmalla ja korkea profiili ohjaavat palat, ohjaavan palan pituus 130 mm. Valmistetaan tilauksesta, 2 - 3 päivää toimitukseen. Lumisia ajo päiviä, muista kuitenkin jäille varauksella vain ohjatuille ja merkatuille reiteille.

T: L-Weld Oy
Vanne- ja rautasepät.

31.12.2018

Aluvanne puolella on kunnostusjonoa 1 - 2 viikkoa. Talvi tai kiireellinen vanne / vanteet saadaan tehtyä nopeasti, 1 - 3 päivää sopimuksen mukaan 040 8383 020. Pelkät vanteet / vanne ilman renkaita / rengasta toimitettuna suoraan pajalle tai pakattuna Matkahuoltoon, määräasema Lappeenranta, yhteystiedot mukaan laatikkoon.

Maalinpoisto ja 1-vaiheen täryhionta maalari valmiit pinnat, säästät maalarin pohjatöiltä. Sooda ja lasikuula puhallus työläs ja aikaa vievä, hiekka puhallusta ei suositella, hiekkapuhallettuja vanteita tai osia ei kiilloiteta. Maalaus / lakkaus palvelua meillä ei ole, voit maalauttaa joko märkä- tai pulveri maalilla.

Maalinpoisto kemiallisesti ja 1-vaiheen täryhionta:
13" - 16" vanteet 4 kpl. 150,-
17" - 19" vanteet 4 kpl. 175,-
20" - 22" vanteet 4 kpl. 200,-

HUOM! Oikaisu, hitsaus, hionta ja sorvaukset hinnoitellaan erikseen vanne kohtaisesti. Pyydä kokonaishinta tarjous ja kunnostusaika ennen työn aloittamista. Maalinpoisto ja täryhionta on erittäin suosittu joten välillä on ruuhkaa. Kiilloitus tietoja, kuvia ja hintoja www.l-weld.fi


Ohjausrauta puolella toimituksia ja varaston täydennystä, Etelä-Suomen lumi ja jää tilanne kohtuullinen, lunta ja pakkasia tarvitaan vielä, tilanne parempi kuin viime talvena. Sport ohjausrautojen saatavuus osassa malleista rajallinen, varmista varasto tilanne.

Valmistamme tilauksesta erikoispalalla 75 asteen kulmalla, ohjaavat palat L=130 mm.
Tilaukseen " Super Sport ", toimitusaika n. 1 viikko.


Hyvää uutta vuotta ja menestystä vuodelle 2019!


T: L-Weld Oy
Vanne- ja rautasepät.

27.08.2017

Aluvannepuolella on kunnostusjonoa 1 - 2 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Kiire tapauksissa 1 - 2 päivää, sovittava erikseen puh: 040 8383 020. Pakkauksen päälle viesti " kiireellinen ", yhteystiedot mukaan laatikon sisään.
Pelkkä vanne / vanteet toimitettuna Lappeenrannan Matkahuoltoon, pakattuna yksittäin laatikoihin, rahtihinta muodostuu kokonaispainosta. Vanne / vanteet voi myös toimittaa suoraan pajalle, varata laatikot jos palautus Matkahuollon kautta.

Aluvanteiden maalinpoisto kemiallisesti altaassa, sisältää vanteiden tarkastuksen että on suorat ja pesun alkaen: 80,- / 4 kpl.
Täryhionta 1-vaihe ja pesu, maalari valmiit pohjatyöt alkaen: 40,- / 4 kpl.
Täryhionta 1-2 vaihe ja kiilloitus 3-vaihe keraamisilla kuulilla ja pesu alkaen: 300,- / 4 kpl.
Hintoihin lisätään tarvittavat oikaisut, hitsaus, hionta ja sorvaustyöt ym., aina vannekohtainen hinnoittelu.
Pyydä tarjous palaute sivun kautta tai suoraan sähköpostiin l-weld@l-weld.com , kuvat ja lisäselvitykset auttaa tekemään hinta arvion työstä, tarkemman hinta arvion saat kun vanne / vanteet on pajalla. Lisätietoja http://www.l-weld.fi/maalinpoisto.html hinnastot ja kuvia.

Myös Moottoripyörän aluvanteet, maalin poistoa, täryhiontaa ja kiilloitusta.
Sekä eri alumiini ja ruostumaton teräs osien maalinpoistoa, täryhiontaa ja kiilloitusta. esim. veneen potkurit, auton ja moottoripyörän venttiilikoppien, lohkojen ja eriosien maalinpoistoa, täryhiontaa ja kiilloitusta. Pyydä tarjous.
Rajoitteena täryrummun halkaisija 640 mm ja syvyys 500 mm.
Maalinpoistoallas halkaisija 600 mm ja syvyys 700 mm.


Ohjausrauta puolella varaston täydennystä, luettelon ja verkkokaupan päivitystä. Ennakkomyynti kauppiaille alkaa syyskuun 18.9.2017 ja jatkuu 2.10.2017 saakka. Toimitukset viikko 40 alkaen, jatkuu joulukuun alkupuolelle. Sport ohjausrautoja rajoitetusti varastossa, puuttuvat toimitetaan jälkitoimituksena Joulukuun puolella.


T: L-Weld Oy
Vanne- ja rautasepät.

10.06.2017

Aluvannepuolella oikaisu- ja hitsaustöiden tilauskirja on täynnä kesäkuulta, ennen Juhannusta
tulevat vanteet aloitetaan korjaamaan Elokuun puolella.

Vanteita voi toimittaa myös kunnostusjonoon, heinäkuussa Matkahuoltoon toimitetuista vanteista on sovittava erikseen että voidaan noutaa myös loman aikana. Kunnostusjonoa n. 2 viikkoa Elokuun puolella. Talvivanteet Syys-Lokakuussa.

Huom! Maalinpoistoja, lasikuulapuhalluksia ja tärykiillotuksia tehdään myös Heinäkuussa.
Pyydä tarjous.


T: L-Weld Oy
Vanne- ja rautasepät.

15.05.2017

Aluvanne puolella kunnostusjonoa on 3 - 4 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Pelkät vanteet ilman renkaita toimitettuna. Suoraan pajalle jos ajomatka on kohtuullinen. Matkahuoltoon ja määräasema Lappeenranta, pakattava yksittäin sopiviin laatikoihin, rahtihinta tulee kokonaispainosta. Yhteystiedot ja hinta arvio mukaan jos on jo tehty. Kiireelliset tapaukset sovittava erikseen puh.
040 8383 020 Talvivanteet voi toimittaa ajoissa, kuitenkin vasta Elokuu - Syyskuussa aloitetaan kunnostaa.

Maalinpoistoa kemiallisesti altaassa, lasikuulapuhallukset kaapissa ja täryrumpu on käytössä. Auton ja moottoripyörän vanteita ja osia on jo tehty useita sarjoja, myös rst osia hiottu ja kiilloitettu. Kotisivulle tulossa hinnastot, kuvagalleria ja linkkit videoihin.

Ohjausrauta puolella kohtuullinen talvi vaikka lumitilanne etelässä oli heikko, ajokausi jäi lyhyeksi. Uutuus mallit kolme eri versiota on suunnittelu pöydällä, kuitenkin tarkoitus saada tuotantoon syksyllä. Yksityiskohtaisempia tietoja julkaisemme sivuillamme kun tuotteet alkaa valmistua.


Lomakausi on 26.6. - 30.7 2017 välisenä aikana jolloin paja on kiinni.

Terveisin: Aluvanne- ja rautasepät

02.01.2017

Aluvannepuolella kiireitä, kesävanteille kunnostusjonoa on 3 - 4 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Talvivanteille ja kiireellisille kunnostusjonoa on 1 - 3 päivää, aikataulusta on sovittava puhelimessa puh. 040 8383 020.

Tärkeää! Matkahuollon kautta saapuville paketeille pakkauksen päälle merkintä: talvivanne tai kiireellinen. Toimitus aina ilman renkaita ja Matkahuollon pakkauksiin 1 vanne / laatikko, rahtihinta muodostuu kokonaispainosta.

Maalinpoistoallas alkaa olla valmiina muutostöiltä viikolla 1 - 2, tärykiilloituskoneen muutostyö valmistuu viikolla 2 - 3.

Ohjausrautapuolella alkutalvi näytti hyvältä mutta Etelä-Suomen lämmöt ja vesisade vei lumet, joten odotellaan talvea...
Sport ohjausrautoja on saatavilla rajoitetusti, kysy eri mallien saatavuus ja voiko vaihtaa esim. Sprint ohjausrautoihin? Kovametallipala-toimittajalla toimitus on myöhässä.


T: Vanne- ja rautasepät

05.09.2016

Aluvannepuolella on kunnostusjonoa noin 3 viikkoa ja saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Kiireelliset sekä aikavarausvanteet on sovittava erikseen puhelimessa, 040 8383 020. Kustannusarviopyynnöt sähköpostiin tai palautesivun kautta ja silmämääräisesti näkyvistä vaurioista mielellään kuvia jotka helpottavat kustannusarvion tekoa.

Pelkät vanteet toimitetaan ilman renkaita suoraan pajalle tai Lappeenrannan Matkahuoltoon: Lähetetyt vanteet pitää olla pakattuna yksittäin laatikoihin, kokonaispaino määrittää rahtihinnan ja ylisuuresta laatikosta tulee kuutiohinta lisää, yhteystiedot mukaan laatikoon sisään.


UUTTA! Maalinpoistoa upotusaltaassa lämpötila 30 - 90 astetta max. 22" vanteet, myös muista alumiini, rst ym. osista.
UUTTA! Maalinpoistojäämien poisto höyrypainepesurilla max.180 bar, max.150 asteinen höyry, myös eri osien lian ja rasvanpoistopesut.
UUTTA! Lasikuulapuhallukset kaapissa max. 22" vanteet, myös eri alumiini, rst osien puhallukset. Tulossa rst teräskuulapuhallukset, kaapin sisämitat 1000 x 1000 x 1000 mm.
UUTTA! Tärykiilloitus rummussa, kolme vaihe, 1. karkea, 2. välihionta ja 3. keraamisilla kuulilla peilipinta, max 22" vanteet.

Myös eri alumiini ja rst osien hionta ja kiilloitus tärykiilloitus rummussa, esim. imusarjat, venttiilikopat, alu- ja rst potkurit, mp kopat ym. osia mitkä mahtuu ja saa kiinnitettyä täryrumpuun, halkaisija 600 mm korkeus 500 mm.

Kysy tarjous ja aikataulu, hinnastot valmistuu myöhemmin.


Ohjausrautapuolella ennakkomyyntiä on siirretty yhdellä kuukaudella myöhäisemmäksi, syys - lokakuun vaihteeseen. 2016/2017 ohjausrauta luettelo päivitykset tulossa lähiviikkoina.

T: Vanne- ja rauta sepät


04.07.2016

KESÄLOMALLA 4.7 - 5.8.2016
Paja on kiinni koko heinäkuun, töihin 8.8.2016 maanantaina.

Aluvannepuolella vanteiden kunnostusjonoa n. 1-2 viikkoa. Elokuun alusta voi laittaa Matkahuoltoon tulemaan vanteita.
Puh. 040 8383 020 soitonsiirto on matkapuhelimeen joten kesälomalla vastaamme mahdollisuuksien mukaan. Sähköpostiin voi jättää viestejä: l-weld@l-weld.com


Ohjausrauta puolella rauhallisempaa kesällä. Uusien mallien päivitykset on menossa työnalle. Uutuuksia on tulossa jossain vaiheessa, ilmoitellaan tarkemmin kun ajankohtaista.

Hyvää kesän jatkoa!

T: Vanne- ja rauta sepät

08.02.2016

Aluvannepuolella 1 - 3 viikkoa kunnostusjonoa, talvivanteet 1 - 3 päivää, teksti laatikon päälle " talvivanne " tai ilmoitus että on talvivanteesta / kiireellisestä vanteesta kysymys.

Kesävanne sesonki lähestyy joten ajoissa vanteet kunnostukseen, jonotus ajat pitenee koko ajan. Kysy tilanne jonotus aikataulusta nro: 040 8383 020


Ohjausrauta puolella talvi on ollut pettymys, toivottavasti ajokelejä olisi vielä edessä päin?
Uutuuksia tulossa ensikaudelle, seuraa uutisia.
Vanhoihin kelkkoihin on hyviä tarjouksia verkkokaupasta http://fi.shop.l-weld.com/


T: Vanne- ja rautasepät


01.12.2015

Aluvannepuolella kesävanteille n. 2 viikkoa kunnostusjonoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Talvivanteet 1 - 3 päivän kunnostusaika, pakkauksen päälle teksti...
" talvivanne / vanteet ".

Ohjausrautapuolella varaston täydennystä ja viimeiset ennakkomyyntitoimitukset.

T: Vanne- ja rautasepät

01.06.2015

Aluvanne puolella kunnostusjonoa 2 - 3 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Juhannuksen jälkeinen viikko vielä töissä, joten varauksella ennen lomia saapuneet vanteet kunnostetaan, osa jää elokuulle ja talvivanteet syksyn kuluessa.
Kannattaa varmistaa aikataulu ennen kuin toimittaa vanteen / vanteet. Puh. 040 8383 020

Kesälomakaudella 26.6 - 2.8.2015 välisen ajan paja on kiinni.

Voit myös ottaa yhteyttä palautteen kautta tai em. puhelin numeroon. Lomakaudella vastailen sähköposteihin tilanteen mukaan, puhelut kääntyvät matkapuhelimeen.

Ohjausrauta puolella rauhallisempaa, suunnitelmia uusia tuotantokoneita ja uusien ohjausrauta mallien kartoitus ja tarve markkinoille. Racing mallin valmistus on lopetettu ja tilalle jotain uutta. Syksyn kuluessa tiedotetaan jos jotain uutuuksia on tiedossa.


T: Aluvanne- ja rautasepät.


10.03.2015

Aluvanne puolella kevätsesonki päällä joten ruuhkaa tiedossa, pyydä aina tuorein aikataulu. Kunnostusjonoa tällä hetkellä ( 10.3.2015 ) noin 3 - 4 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Kiire tapaukset käsitellään erikseen ja siitä on sovittava puhelimessa
040 8383 020. On tärkeää laittaa pakkauksen päälle teksti “ Kiire “, muussa tapauksessa vanne menee jonon jatkoksi ja kunnostukseen saapumisjärjestyksen mukaan. Matkahuollon kautta toimitettava pelkät vanteet, pakattava laatikoihin ja yhteystiedot mukaan josta ilmenee nimi, osoite, puhelinnumero ja mielellään työseloste mitä vanteille tarvitsee tehdä, ja se mukaan laatikon sisään. Palautteen kautta voit pyytää hinta-arvioita, kuvat vaurioista helpottaa kunnostusarvion tekoa.

Mp:n vanteita kunnostelen aina jossain välissä ja useampia kerralla joten pyydä aikataulu kunnostukselle. Pelkkä vanne ilman rengasta, jarrulevyt, keskiölaakerit ja tukiholkki on oltava paikoillaan, koska kiinnitys tulee keskiöstä oikaisukoneeseen. Matkahuollon kautta toimitettuna, kannattaa pakata hyvin. Yhteystiedot mukaan laatikon sisään.

Ohjausrauta puolella talvi tuli myöhään ja Etelä-Suomessa ajokelit alkaa olla ohi, lumi ja jäät sulaa vauhdilla.Uutuuksia odotettavissa ensikaudelle joista julkaistaan syksyllä lähemmin.Racing Ohjausrautaa ei valmisteta ensikaudelle joten uusille malleille on tilausta. Jäädään odottelemaan.

T: Vanne ja rautasepät

06.11.2014

Vanne kunnostuksessa jonoa 1 - 4 viikkoa, saapumisjärjestyksessä tai sopimuksen mukaan kunnostellaan, ( lähinnä kysymys kesävanteista, projekti, mp, ym. ) Kannattaa laittaa ensikesän vanteet ajoissa kuntoon, keväisin 4 - 8 viikon jonot.

Talvivanteet ja kiireelliset, kunnostusaika 1 - 3 päivää, sovittava erikseen 040 8383 020
tai Matkahuoltoon pakkauksen päälle teksti “ kiireellinen “ tai “ talvivanne “.
Vanteet toimitettuna ilman renkaita. Matkahuollon kautta pakattuna ja toimitettuna Lappeenrannan Matkahuoltoon, yhteys- ja puhelin nro tiedot mukaan laatikon sisään.


Ohjausrauta puolella talven odotusta, varaston täydennystä ja ennakkotilaukset on toimitettu. Racing poistuu tuotannosta joten saatavuus rajoitettu, varmista ennen tilausta varasto / aihio tilanne.
Verkkokaupassa uudistuksia joten löydät helposti oikean ohjausraudan kelkkaasi, joten tutustu osoite http://fi.shop.l-weld.com/

Kauppiaille omat tunnukset ja salasanat joten tilaukset vaivattomasti netin kautta.
Tunnukset ja salasana toimitettu ennakkotilauskirjeen mukana ja jos kadonneet tai et ole saanut niin saat nopeasti uudet pyydettäessä sähköpostiisi.

T: Vanne- ja rautasepät


12.08.2014

Aluvanteille kunnostusjonoa 1-2 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Kiire tapauksille 1-3 pv, sovittava erikseen puhelimessa 040-8383 020. Talvivanteita saapuu tasaisesti kunnostukseen, tällä hetkellä n. 4 viikon kunnostusaika. Matkahuollon kautta kiire tapauksiin pakkauksen päälle merkintä "kiireellinen", muuten menee normaali jonotukseen.

Huom! Epäselvyyden välttämiseksi vanteet on toimitettava aina ilman rengasta / renkaita.

Pyydä kunnostus hinta-arvio ja toimitusaika sähköpostilla l-weld@l-weld.com tai käytä kotisivuilta löytyvää palautelomaketta, voit liittää vanteista myös kuvia. Vastaamme mahdollisimman pian.


Ohjainrauta puolella menossa päivitykset ja kauppias ennakkomyynti elo- syyskuun vaihteessa.

T: Vanne- ja rautasepät.

22.06.2014

Aluvanteiden loput työn alle viikkolla 26, toimitetaan Matkahuoltoon ja noutovanteista soitetaan / tekstiviesti. Paja kiinni 30.6 – 3.8.2014 välisen ajan, paikalla vain erikseen sovittaessa tai postin noudon yhteydessä puh. 040 8383 020. Matkahuoltoon meille toimitukset Elokuun alusta lähtien, ettei jää matkahuollon varastoon seisomaan. Kunnostusjonoa Elokuulle 1 – 2 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Kiireelliset tapaukset parin päivän toimitusajalla ( Elokuussa ), pakkauksen päälle “ KIIRE “ teksti. Talvivanteet ajoissa kunnostukseen ettei jää viime tippaan ja ettei jonot kasva syksyn kuluessa.

Ohjausrauta puolella rauhallista, ohjausrauta Katalogin alustavia päivityksiä.

T: Vanne- ja rautasepät.

19.05.2014

Aluvanne puolella 3 – 4 viikon kunnostusjonoa, työn alla n. 130 kpl + mp vanteet + projektit. Hyvä kun on ajoissa laitettu kunnostukseen ja saadaan kaikki korjattua ennen lomia. Juhannuksena tarkoitus jäädä lomalle ja paja kiinni heinäkuun ajan, elokuun alusta työt alkaa.


Ohjausrauta puolella kevät ja kesä tauko, uusia suunnitelmia seuraavalle kaudelle, niistä julkaisemme elokuun puolella ja päivitämme ohjausrauta luetteloa samoihin aikoihin. Ennakkomyynti kauppiaille alkaa syyskuun alkupuolella.


T: Vanne- ja rautasepät

10.03.2014

Aluvanne puolella tasaisen kiireistä, kesävanteille 4 – 5 viikkoa kunnostusjonoa, saapumis-järjestyksessä kunnostellaan, työn alla n.150 kpl + mp:n vanteet ja projektit.
Talvivanteet ja kiireelliset sovittava erikseen puh. 040 8383 020

Ohjausrauta puolella tasaisen rauhallista, myyntikausi alkaa olla lopuillaan.
Lumitilanteesta tai sen vähyydestä oli kelkkailijoille haastetta, useilla Etelä-Suomen alueilla ei päässyt ajamaan ollenkaan koko talvena. Uusia talvia tulee...

T: Vanne- ja rautasepät

28.01.2014

Ski Runner Catalog 1983 - 2014 päivitetty! (28.01.2014)

Lataa pdf-tiedosto: Ski_Runner_Catalog_1983-2014_v1.2.pdf

T: Vanne- ja rautasepät


07.01.2014

Suomen Verkkomaksut on nyt Paytrail.

Nimenmuutos ei aiheuta toimenpiteitä asiakkaille.


Verkkokaupassamme maksaminen onnistuu Visa, Visa Electron ja MasterCard luottokorteilla! Käytössä ovat myös kaikki suomalaiset verkkopankit, posti- ja bussiennakko, ennakkomaksu sekä lasku jälleenmyyjille ja tunnetuille yrityksille.

Verkkomaksupainikkeet (OP, Danske Bank, Nordea, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken)

Credit- ja debit-kortit (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Eurocard).

Verkkokauppa

T: Vanne- ja rautasepät

01.12.2013

Talvivanne ruuhkat ohi, kunnostusaika n. 1 viikko, pakkauksen päälle maininta TALVIVANNE.
Kesävanteille kunnostusaika n. 4 - 6 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan, työn alla n. 60 kpl.

Ohjausrauta ennakot toimitettu, varaston täydennys ja uusien tilausten toimitukset. Uusien suksimallien ohjausraudat varastosta, esim. Lynx Blade suksi 6C, Polaris Pro-Steer suksi 7E, Yamaha MT-9 Mountain suksi 21 ja Yamaha Tuner suksi / 2 kpl 22.

T: Vanne- ja rautasepät

12.09.2013

Uusi ohjainrautakatalogi on nyt saatavilla. Voit ladata sen alla olevasta linkistä.

Ski Runner Catalog 2013 - 2014

Varaston tyhjennysmyynti!

Tyhjennämme varastoamme uusien ohjainrautamallien tieltä ja myymme valikoimistamme poistuvia malleja nyt tarjoushintaan 69€! Esim. Sprint ja Racing nyt Normal ohjainrautojen hinnalla.

Verkkokauppa

T: Vanne- ja rautasepät

20.08.2013

Aluvanne puolella kunnostusjonoa n. 3 viikkoa ja saapumisjärjestyksessä kunnostellaan, työn alla n. 90 kpl + mp vanteet + muut projektit. Pelkät vanteet / vanne toimitettuna. Matkahuollon kautta vanteet / vanne pakattuna ja toimitettuna Lappeenrannan Matkahuoltoon, yhteystiedot mukaan laatikkoon. Talvivanteiden kunnostukset aloitetaan Syyskuun loppu puolella. Aikavarauksia otetaan vastaan varauksella, tilanteen mukaan ja sovittava erikseen puhelimitse. Sorviin tehty muutostyö ja näin saadaan kiinnitys max. 22" vanteelle, oikaisukoneeseen max. 24". Palautteet, hinta arvio kyselyt ym. sähköpostiin l-weld@l-weld.com, puhelin 040 8383 020.

Ohjausrauta puolella ennakkomyyntipaperit, uusi ohjausrauta katalogi lähtee kauppiaille Elokuun lopulla, myyntiaika n. 3 viikkoa. Hinnat pysyvät ennallaan, toimitusehtoihin parannuksia. Ohjausrautojen valmistus lähtee käyntiin lähipäivinä, varaston täydennystä ja ennakkomyynti toimituksiin.

Racingin valmistus vain muutamiin tuotteisiin, aihioiden / varaston loputtua valmistus ja myynti loppuu Racingin osalta. Kaudelle 2013 / 2014 Racingia on kohtuudella vielä saatavilla. Uusi ohjausrauta katalogi päivitellään kotisivuille lähi viikkoina.

T: Vanne- ja rautasepät

04.06.2013

Aluvanne puolella kiireitä, tilauskirja täynnä, työn alla vielä n. 140 kpl + projektit ja Mp:n vanteet. Kaikki uudet kunnostukset siirtyvät lomien jälkeen Elokuulle. Varastossa alkaa olla tilaa joten vanteita voi toimittaa Elokuun jonotukseen myös talvivanteille on tilaa, joiden kunnostukset alkaa Syyskuun puolella. Vanteet ilman rengasta pakattuna ja toimitettuna Lappeenrannan Matkahuoltoon, yhteystiedot ja laatikon päälle viesti onko kesä vai talvivanne / vanteet.

Heinäkuun ajan Paja on kiinni joten vanteen toimitukset ennen Juhannusta tai Elokuun puolella. Matkahuollon säilytys veloituksetta 4 arkipäivää jonka jälkeen säilytys 7,- / päivä. Palautteet ja hinta arvio kyselyihin vastaillaan loman aikana mahdollisuuksien mukaan.
l-weld@l-weld.com tai palaute lomakkeen kautta kotisivuiltamme www.l-weld.fi

Ohjausrauta puolella rauhallista näin helteillä, ohjausrauta luettelon uudistus ja päivitys jatkuu...

Hyvää kesän jatkoa ja lomapäiviä kelle niitä päiviä on suotu.

T: Vanne- ja rautasepät

14.05.2013

Aluvanne sesonki jatkuu vaikka suurin osa on vaihtanut kesärenkaat alle. Kunnostusjonoa n. 4 - 5 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan, työn alla n. 180 kpl. Talvivanteita aletaan kunnostella Elokuun puolella lomien jälkeen. Lomakaudella paja on kiinni 21.6 - 4.8.2013 välisenä aikana. Kaikki kesävanteet tarkoitus kunnostaan ennen lomia joten kannattaa ajoissa toimittaa vanteet. Kesäkuun puolella tilanteen mukaan otetaan vain rajoitetusti vanteita vastaan ja osa kunnostuksista jää elokuun puolelle, näistä sovitaan aina erikseen mitkä voi jäädä Elokuulle kunnostettavaksi. Ilmoitetaan uutisissa sivuillamme tilanteesta kun asia selkenee ja aika taulut selvillä.

Ohjausrauta puolella hiljaisempaa ja varasto täydennykset on tehty. Ennakkomyynti kauppiaille seuraava vaihe ja näiden tuotteiden valmistus. Ensimmäiset ennakkotoimitukset alkavat Lokakuun alkupuolella. Pidetään kuitenkin lomat, kesäkausi ja alku syksy ennen seuraavan kelkkakauden alkua.

T: Vanne- ja rautasepät

05.04.2013

Vanne sesonki jatkuu, kesävanteille kunnostusjonoa 4 - 6 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan, työn alla n. 230 kpl. Talvivanteita otetaan vastaan Elokuun alusta alkaen, toimitettuna Matkahuollon kautta tai tuotuna perille pajalle. Mp vanteita kunnostellaan autovanteiden ohessa, toimitettuna ilman rengasta ja jarrulevyjä, laakerit ja tukiholkki on oltava paikallaan. Sorviin tehty muutostyö, nyt mahtuu sorvattavaksi 22" vanne ( ennen 20" ) oikaisukoneeseen mahtuu 24" vanne.

Ohjausrauta sesonki alkaa olla lopuillaan. Uusi ohjausrauta luettelo työn alla ( työstetty yli 300 h ). Helpottaa tilausta, kelkkamerkit ja mallit löytyy lähes kaikki mitä markkinoilla on ollut myynnissä vuodesta alkaen 1985 ja uusin 2014 saakka.

Pidämme ohjausrautoja vanhoihin kelkkoihin varastotuotteina ja jos loppuu niin valmistamme vaikka yhden parin ilman lisäveloitusta. Julkaisemme uuden luettelon Toukokuussa verkkokauppaan, kotisivuille ja paperi katalogina.
Racingin myynti on ollut viime vuosina hyvin vähäistä ja poistuu tuotannosta sitä mukaa kun eri mallit loppuu varastosta ja puoli valmiit valmistus aihiot. Ohjausrautaluettelosta löytyy Racing mallit mitä pidämme varastossa ja tarvittaessa valmistetaan. Päivitetään sitä mukaan kun materiaali loppuu. Jotain uudistuksia on tulossa ja ne julkaistaan kun varmistus asioille on lyöty lukkoon.

T: Vanne- ja rautasepät

03.03.2013

Vannepuolella kevät sesonki meneillään, kunnostusjonoa 4 - 8 viikkoa, saapumis-järjestyksessä kunnostellaan. Työn alla n. 220 kpl. Kiire ja talvivanteet järjestetään johonkin väliin, sovittava aina puhelimessa aikataulu, puh. 040 8383 020.

HUOM ! Uudet yhteystiedot www.l-weld.fi vannekorjaus, vannetiedote ja linkki Mh hinnastoon.

Uusi Sähköposti: l-weld@l-weld.com

Ohjausrauta puolella alkaa talvi kääntyä kevääksi, toivotaan ajokelejä pitkälle maaliskuulle ja pohjoisessa huhtikuun puolelle.

Kauppias tarjous Maalis-Huhtikuulle 2013 ja uudet yhteystiedot toimitetaan sähköposteihin lähipäivinä.

Terveisin: Vanne- ja rautasepät


12.01.2013

Kesävanteille kunnostusjonoa 4 - 8 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan, työn alla n. 150 kpl. Talvivanteet tai kiireelliset otetaan työnalle nopeasti, kunnostusaika 2 - 5 päivää, sopimuksen mukaan. Toimitettuna Matkahuollon kautta, laatikon päälle maininta talvi tai kiireellinen ja ota yhteys puhelimella 040-8383 020 ja sovitaan aikataulu kunnostukselle. Huom. kesävanteet ajoissa kunnostukseen, jonoja riittää.

Ohjausrauta puolella kiireitä, sesonki alkaa olla täydessä vauhdissa, kiitos talven kun tuli ajoissa ja olosuhteet kelkkailijoille alkaa olla hyvät ympäri Suomen, jää tilanne paikoittain huono siinä malttia ja varmistusta ennen jäille menoa. Varaston täydennystä ja uusien suksien ohjausrautojen valmistusta. Päivitykset nettiin sitä mukaan kun saadaan varmistukset.

Polaris uusi suksi 2013: 600 Indy Special / ES, RUSH 600 / 800 R ES ja Switchback 600 / 800 Pro R ES / Adventure Koodi: 7E
Yamaha uusi suksi 2013: RS Viking Professional ja Viking 540 IV Koodi: 18 ( Ohjausrauta on käytössä monessa muussakin mallissa )
Yamaha uusi suksi 2013: FX Nytro RTX / XTX Koodi: 22 ( Tulossa varastoon viikko 4 )
Yamaha uusi suksi 2012 - 2013: FX Nytro M-TX 153" ja 162" Koodi: 21
Arctic Cat uusi suksi 2013: F 800 / 1100, M 800 / 1100 ja XF 800 / 1100 Malleista useita kelkka versioita. Koodi: 3F ( varmistusta vaille )

T: Vanne- ja rautasepät

27.10.2012

Aluvanne puolella alkaa olla pahimmat ruuhkat ohi, moni on jo vaihtanut talvirenkaat alle. Jos on vielä kunnostamatta, jonoa n. viikko. Kesävanteita tulee tasaisesti, onneksi moni ennakoi laittaa ajoissa vanteet kuntoon ennen kevättä, keväisin on pitkät kunnostusjonot. Edellisten keväiden kunnostusaika oli 4 - 8 viikkoa. Kesävanteiden kunnostusaika sopimuksen mukaan, ( n. 2 - 8 viikkoa ), projektiaikataulut erikseen. Hinta arvio pyynnöt sähköpostilla, mielellään liitteenä kuvia jos on isompi vaurio tai silmämääräisesti havaittavaa vikaa.

Ohjainrauta ennakkotoimitukset ja varaston täydennys menossa. Muutamia uusia suksia on tulossa useaan eri merkkiin, päivitykset ohjainrauta luetteloon syksyn kuluessa. Blade suksi Lynxiin tuotekoodilla 6C. Yamahan, Polariksen ja Arctic Catin uudet sukset tulossa ja ohjainrauta malli ja mitoitus selviää kun kelkat saapuvat kauppiaille. Talvea odotellessa.

Terveisin Vanne- ja rautasepät

23.08.2012

Verkkokaupassamme maksaminen onnistuu nyt myös Visa, Visa Electron ja MasterCard luottokorteilla! Käytössä ovat myös kaikki suomalaiset verkkopankit, posti- ja bussiennakko, ennakkomaksu sekä lasku jälleenmyyjille ja tunnetuille yrityksille.

Verkkomaksupainikkeet (OP, Sampo Pankki, Nordea, Tapiola, S-Pankki, Säästöpankki, Nooa, POP, Aktia, Ålandsbanken, Handelsbanken)

Credit- ja debit-kortit (VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro, Eurocard)


Verkkokauppa

29.07.2012

Lomat alkaa olla lopuillaan, viikko vielä ja työt alkaa normaalisti maanantai 6.8.2012

Aluvanne jonoja purettiin lomien aikana ja osa jäi kunnostamatta juhannukseksi luvatuista. Kunnostusjonot kohtuulliset 1 - 3 viikkoa ja saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Työn alla on nyt n.80 kpl ja muutama Mp vanne, osa vanteista talvivanteita joilla ei vielä ole kiire.

Pelkkä vanne / vanteet pakattuna ja toimitettuna Lappeenrannan Matkahuoltoon, yhteystiedot mukaan laatikkoon ja mielellään tieto tuleeko vanne / vanteet kesä tai talvi käyttöön. Näin saataisi sujuvasti kesä / kiirelliset työn alle ja talvi vanteet tehdä sopivasti aikataulun puitteissa.

Lisätietoja: Vannekorjaus, Vannetiedote, Matkahuolto


Ohjainrauta puolella lähestyy kauppiaille ennakkomyynti aika, alkaa Elo- Syyskuun vaihteessa ja jatkuu n. 2 - 3 viikkoa. Ennakkotilaus toimitukset alkavat Lokakuun alusta ja jatkuu Marraskuun lopulle.

HUOM. Puhelin ja fax numerot muuttuivat 2.7.2012, uudet numerot:
Puh. 040 8383 020
Fax. 042 8383 020

T: vanne- ja rautasepät

02.07.2012

Puhelinnumeromme ovat muuttuneet!

Meidät tavoittaa seuraavasti 02.07.2012 alkaen:

Puh: 040-8383 020
Fax: 042-8383 020

Yhteystiedot


31.05.2012

Aluvanne puolella koko kevät ollut kiireistä aikaa, 6 - 8 viikon kunnostusajat. Kesäkuun alusta alkaen varauksella ennen juhannusta toimitetut vanteet kunnostukseen, vain kiireelliset tapaukset huomioidaan. Projektit, varavanteet ym. menee elokuulle.

Lomakausi on 22.06 - 05.08.2012, paja on kiinni tämän välisen ajan, sähköpostia voi laittaa l-weld@co.inet.fi Palautteet ja hinta arviot vastaillaan tilanteen mukaan, mahdollisimman pian. Työn alla on n. 200 kpl ja kaikki ennen juhannuksena luvatut vanteet kunnostellaan, osa voi jäädä seuraavalle viikolle, nämä hoidetaan sovitulla aikataululla. Toinen oikaisu-kone valmiina ja Mp vanteet kunnostetaan samalla koneella, kunnostusjonot puolitetaan !?

Hyvää kesää ja monttuja kierrellessä.

T: Vanne- ja rautasepät


01.04.2012

Aluvanne puolella kiireitä, pääsiäisenä alkaa kesärenkaiden vaihto Etelä-Suomesta alkaen. Kunnostus jonoa tällä hetkellä 6 - 8 viikkoa, n. 270 kpl työn alla ja lisää tulee koko ajan. Pelkät vanteet pakattuna ja toimitettuna Lappeenrannan Matkahuoltoon, yhteystiedot mukaan laatikkoon. Voi myös toimittaa perille asti pajalle ilman rengasta / renkaita. Palaute ja kustannusarviot l-weld@co.inet.fi, vastaukset mahdollisimman nopeasti, 1 - 2 päivää.

Ohjainrauta puolella jotain uutta ensi kaudelle, kausi oli lyhyt ja hankala kaikin puolin kelkkailijoille tällä kaudella. Verkkokauppa lähti kohtuudella käyntiin yksityisellä puolella, kauppiaat käytti palvelua vähemmän. Niin se markkinointi... Ensikaudelle ostoetuja verkkokaupasta ja kehitetään palvelua entisestään mahdollisemman helpoksi tilata netin kautta.

T: Aluvanne- ja rautasepät

06.03.2012

Aluvanne puolella kiireet jatkuu, n. 230 kpl. työn alla, kunnostusjonoa n. 5 - 6 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Mp vanteita otetaan myös kunnostukseen, 2 - 4 viikon kunnostusaika, rengas pois päältä, jarrulevy / levyt irti, tukiholkki ja laakerit pitää olla paikallaan. Pelkkä oikaisu 50,- 90,- / kpl paikkeilla, jos hitsaamista ja hiomista + 35,- 60,-.

Ohjainrauta puolella rauhallisempaa, varastosta löytyy hyvin tuotteita ja saadaan heti lähtemään Postiin tai Matkahuoltoon.

T: Vanne- ja rautasepät

07.02.2012

Aluvanne kunnostus ruuhkaa riittää, kunnostusaika 4 - 8 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Työn alla n. 220 kpl + mp vanteet + projektit ja ohjainrauta sesonkia maaliskuun puoliväliin saakka. Kiireelliset ja talvivanteita otetaan väliin kunnostusjonossa, hyvät perustelut ja pakkauksen päälle merkintä kiire tai talvivanne, saat viikon sisällä takaisin. Laita ajoissa vanteesi kunnostukseen.

Ohjainrauta puolella pitänyt kiireitä, vaikkakin lumi tuli myöhään, jäätilanne huono, puuterilumi ja kovat pakkaset päälle, kelkkailijaa koitellaan olosuhteilla mutta ajokautta reilusti vielä jäljellä. Varastoa täydennetään, toimitukset heti jos varastossa ja muut tilaukset viikon sisällä toimitettuna. Verkkokauppa avattu, hyviä tarjouksia, saat vanhempaan kelkkaasi edullisesti ohjainraudat tai tehdä löytöjä. Kaikki palaute tervetullut näin saadaan verkkokauppaa kehitettyä niin kuluttajille ja kauppiaille mahdollisimman helpoksi käyttää ja tehdä tilaukset netin kautta. Verkkokauppa.

04.12.2011

Aluvanne kunnostus ruuhkautunut, kesävanteita kunnostetaan vasta helmikuun alusta lähtien. Myös talvi- ja mp vanteiden osalta tulee kunnostus katko 19.12.2011 - 10.01.2012 välisenä aikana. ( olen matkoilla ). Otamme rajoitetusti vanteita kunnostusjonoon, varastointi tilaa on vähän. Tällä hetkellä yli 100 vannetta kunnostuksessa.

Ohjainrauta puolella ennakko toimitukset alkaa olla loppu suoralla, talvea odotellessa.
Verkkokauppa avattu ja toiminnassa, tarjous - 5 % alennus verkkokauppa ostoksista vuoden loppuun mennessä tehdyistä kaupoista, " talvi " koodilla varmistat alennuksen.

Terveisin: Vanne- ja rautasepät

13.11.2011

Verkkokauppa avattu.

Olemme avanneet uuden verkkokaupan Jarla ohjainrauta tuotteille. Uudessa verkkokaupassa voit maksaa nyt Osuuspankin- ja Sampopankin verkkomaksutunnuksilla, tilisiirrolla ja Posti- ja bussiennakolla. Tunnetut yritykset ja jälleenmyyjät voivat tilata ostoksensa myös laskulla.

Saatavilla kaikki kelkkamerkit ja mallit, pilkkikelkasta aina kilpakelkkoihin.

Myös After market suksiin, esim. SLP, C&A Pro, Sly Dog, Duell ym.

Terveisin: Vanne- ja rautasepät

07.10.2011

Talvivanne / rengas kausi lähestyy, ensimmäiset yöpakkaset takana päin. Kunnostusjonoa n. 3 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Ajoissa talvivanteet kuntoon. Otamme myös kesävanteita kunnostusjonoon, keväällä jono voi olla jopa 6 viikkoa.

Ohjainrauta puolella sesonki/ennakkomyynti toimituksessa, 5 vuoteen ennakkomyynti ei ole päässyt tälle tasolle. Kaksi hyvää talvea takana ja taantumasta puhuttaessa kelkkailijat ovat positiivisesti lähteneet vaihtamaan uutta kalustoa ja kauppiaat täydentänyt varastoja ennen talvea.

Ohjainrauta verkkokauppamme alkaa olla valmiina ja avaamme sen lokakuun aikana. Verkkokaupassa on helppo asioida ja siellä on hyviä tarjouksia tuotteistamme. Vuoden loppuun mennessä tilatuista tuotteista -5 % alennus kaikista malleista, myös jo valmiiksi alennetuista hinnoista. Extra -5 % alennus vain verkkokaupan kautta tilaamalla.

Terveisin: Vanne- ja rautasepät

10.09.2011

Aluvanne puolella kiireitä, kunnostusjonoa n. 3 viikkoa, pahin ruuhka helpottaa. Talvivanteet ajoissa kunnostukseen ennen kuin talvi yllättää niin kuin monesti on tehnyt.

Ohjainrautavalmistus menossa, kiireet siirtyy sinne puolelle. Toimitukset kauppiaille vk. 38. Ohjainrautapuolella avautuu nettikauppa Loka- Marraskuun aikana, ilmoitellaan asiasta tarkemmin myöhempänä ajankohtana.

Ohjainrautavalmistus ennakkotilauksiin ja täydentää varastoa ennen sesonkia. Hintoja täytyi hiukan nostaa, metallin hinnat noussut parin vuoden aikana 30 %, esim. juotos hopean hinta nousut yli kolmen kertaiseksi kolmen vuoden aikana. Kaikki muutkin hinnat nousujohteisia.

Terveisin: Vanne- ja rautasepät

03.08.2011

8.8.2011 maanantai, töihin ja arkeen paluu, lomat on tältä kesältä pidetty.
Aluvanne puolella n. 2 viikon kunnostusjonoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan.
Aikavarauksia rajoitetusti ja tilanteen mukaan, maanantai- ja perjantaipäiviksi ei aika-varauksia. Pelkät vanteet toimitettuna joko suoraan pajalle tai Matkahuollon kautta.

Ohjainrauta puolella ennakkomyyntipostia lähteen kauppiaille parin viikon sisällä, ennakko-myyntiaikaa n. 3 viikkoa.

T: Vanne- ja rautasepät

08.06.2011

Aluvanne puolella kiireitä, pitäisi kaikki mitä sovittu Juhannuksena viimeistään olla valmiina. Tällä hetkellä otetaan kunnostusjonoon Elokuun puolelle ! Juhannuksena jäädään lomille, paja on kiinni 7.8.2011 asti! Ennen juhannusta saapuneet vanteet kunnostellaan saapumis järjestyksessä Elokuun puolella. Vanteet mitkä ei mahdollista olla perillä ennen Juhannusta, toimita vanne / vanteet Elokuun alkupuolella Lappeenrannan Matkahuoltoon. Mp vanteita voidaan ottaa rajoitetusti väliin, ilman rengasta ja jarrulevyjä, keskiölaakerit ja
tukiholkki paikallaan.

Kuumia kesäpäiviä odotellessa ( 7.6.2011 + 28 as. varjossa, Lappeenranta )

Terveisin Vanne ja rautasepät.

04.05.2011

Aluvanne puolella kiireitä jatkuu, n. 200 kpl työ alla. Lisää tulee koko ajan. Kunnostusjonoa n. 4 - 5 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Omat vannekunnostus aikataulut voit kysellä sähköpostitse l-weld@co.inet.fi.

Kesäkuun puolella mahdollisuus aikavarauksille, kuitenkin tilanteen mukaan. Juhannuksena jäädään lomille, jolloin kaikki vanteet pitäisi olla valmiina. Aikataulun mukaisesti tehdään, osa kunnostuksista jää Elokuun puolelle. Talvivanteita otetaan vastaan 7.8.2011 jälkeen.

T: Vannesepät

03.04.2011

Aluvanne puolella kiireistä aikaa, kesärengaskausi lähestyy vaikkakin paikoin lunta vielä maassa. Kunnostusjonoa tällä hetkellä n. 6 viikkoa, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Aikavarauksia emme toistaisesti ota vastaan, tulee aina ongelmia varauspäivänä. Työn alla yli 250 kpl auton vanteita, MP-vanteita kunnostellaan ohessa n. 2 - 3 vk kunnostusajalla.

Ohjainrauta puolella on tulossa uutuusmalli kaudelle 2012 "Race Edition", se soveltuu nimestä huolimatta useaan käyttötarkoitukseen. Runkomateriaalin lujuus poikkeaa huomattavasti markkinoilla olevista, vääntöjäykkyys ja kulutuksen kesto on erinomainen, myös ohjaavan palan tekniset mitat poikkeavat aikaisemmista markkinoilla olevista.
Rungon kulutuskestävyys on siis erinomainen jolloin kulutuspaloille ei ole enää tarvetta, rungon pinnoituskin tulee poikkeamaan aikaisemmasta.
Hinnasta ei ole vielä tarkkaa tietoa, asettunee Racingin hinta luokkaan. Valmistamme alkuun kaikkein suosituimmat mallit ja ennakkotilausten mukaan. Tarkempia tietoja uudesta tuotteestamme tulemme julkaisemaan myöhemmin.

T: Vanne- ja rautasepät

07.03.2011

Aluvanne puolella ruuhkaa, kunnostusjonoa n. 5 - 6 vk. Työn alla tällä hetkellä n. 200 kpl. Ruuhkaa ollaan päästy purkamaan hyvin, ohjainrauta puolella alkaa kausi olla ohi.

Varastosta ohjainrautoja löytyy vielä kohtuudella ja jotain malleja hyvin, kannattaa tilauksen yhteydessä pyytää varasto tilanne, näin saadaan nopeasti toimitettua tarvittavat ohjainraudat. Valmistamme tietysti puuttuvat tuotteet, n. 1 vk. toimitusaika.

T: Vanne- ja rautasepät.

14.02.2011

Aluvanne kunnostusjonoa tällä hetkellä 5 - 6 viikkoa, n. 150 kpl työnalla. Talvivanteet ja kiireelliset otetaan väliin n. 1 vk. kunnostusaika. Kunnostus ja kustannusarvio hinta kyselyt sähköpostiin l-weld@co.inet.fi, mielellään kuvia liitteenä, jolloin saat tarkemman arvion työstä ja hinnasta.

Ohjainrauta puolella on ollut erittäin kiireistä aikaa, nyt hiukan helpottaa, sesonki jatkuu perinteisesti maaliskuun puoleen väliin asti. Maaliskuun puolella päästään täysipainoisesti kunnostelemaan aluvanteita, jolloin ruuhkaa päästään purkamaan, toivottavasti jonot lyhenee?

T: Vanne- ja ohjainrauta sepät.

12.01.2011

Aluvanteille kunnostusjonoa n. 4 - 5 viikkoa, saapumis järjestyksessä kunnostellaan, n. 100 kpl työnalla. Talvi ja kiirelliset 2 - 5 pv. Mainitse pakkauksen päälle "talvi " tai "kiire" jottei mene kesävanteiden joukkoon. Pakkauksiin merkitään saapumis päivämäärä ja jää avaamatta odottamaan kunnostusta kunnes vuoro ja menee työnalle. Pakkaukset avataan tarvittaessa ennen kunnostuspäivää eri pyynnöstä, tarjousta tai muuta arviointia varten. Joten Maininta pakkauksen päällä on tärkeä. Ohjainrauta valmistus pitänyt kiireisenä joka vaikuttaa vanteiden kunnostusaikoihin, samat henkilöt kunnostelee vanteita ja valmistaa ohjainrautoja.

Terveisin vanne- ja rautasepät

07.01.2011

Yamaha APEX SE 2011, ohjainraudan profiili on muuttunut, pulttijako kuitenkin ennallaan. Nro 17 / 18 rautaa ei ole suositeltava asentaa koska joutuu taivuttamaan liikaa takaosasta. Uutta ohjainrautaa saatavissa vk 3 alkupuolella ( Nro 19 ). Valmistetaan Normal, Sport, Sprint ja Enduro kovametalli vaihtoehtoina.

Terveisin: Rautasepät

28.12.2010

Uudet hinnat ohjainraudoille 01.01.2011 alkaen. Metallin maailmanmarkkinahinnat nousseet reippaasti, alv. korotus, rahtihinnat ym. Hinnat ovat kuitenkin kilpailukykyiset ja kysymyksessä on markkinoiden laadukkaimista tuotteista.

Kovametalli ohjainraudat

Ohjainrautatiedote 2011

Aluvanne tilanne ennallaan, kesävanteille n. 4vk kunnostusaika, talvi/kiireeliset otetaan väliin n. 1vk kunnostusajalla. Merkitse pakkauksen päälle talvi/kiire, saat nopeammin vanteesi takaisin kunnostettuna.

Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta 2011

Toivottaa: L-Weldin väki

06.12.2010

Aluvanteita ihan reippaasti työn alla n. 80 - 90 kpl. Suurin osa kesävanteita, n. 3-4 viikon kunnostusaika. Talvivanteet ja kiireelliset otetaan väliin, kunnostusaika 2-5 päivää, mainitse vanteesi kiireellisyys pakkauksen päälle, esim. "talvivanne" tai "kiire", kesävanteet kunnostellaan saapumis järjestyksessä.

Ohjainrautatoimitukset alkavat olla ajan tasalla. Viikon 49 aikana saadaan loput ennakkotilaukset lähtemään asiakkaille. Uusilla tilauksilla toimitusaika n. 1 viikko, toistaiseksi. Varaston täydennys jatkuu vk. 50-52 jonka jälkeen tilaukset saadaan lähtemään nopeammin.

Hyvää Joulun ja Uudenvuoden odotuksen aikaa.

Terveisin: Vanne- ja rautasepät

09.11.2010

Aluvanne kunnostuksissa on kiireitä, "Matti myöhästen" talvivanteiden kunnostusjonoa n. 2,5 - 3 viikkoa, alkaa kuitenkin helpottaa, hyllyt tyhjenee vauhdilla. Kesävanteita saapuu kunnostukseen tasaiseen tahtiin ja näin toivottavasti vältetään tulevan kevään pitkät jonot, mikä oli edellisenä keväänä pahimmillaan 6 viikkoa.

Ohjainrautoja työstetään valmiiksi niin ennakkotoimituksiin kuin varastoonkin. Tällä hetkellä toimitukset myöhässä 2 - 4 viikkoa, juotoskoneen yllättävän "huollon" johdosta! Olemme pahoillaan tilanteesta, toimitukset hoidetaan tilaus järjestyksessä.

Terveisin: Vanne- ja rautasepät

13.10.2010

Aluvanne puolella on kiireistä aikaa, talvipyörää alle ja tietysti viime talven lommot vielä monelta oikomatta. Kunnostusjonoa n. 2,5 - 3 viikon verran, pitää välillä pokkailla runkoja ja juotella kovapaloja kiinni ohjainrautoihin. Mainitse yhteystietojen mukaan onko kesä vai tuleeko talvivanteiksi, näin saadaan nopeammin talvipyörät autoihin alle, kuitenkin saapumisjärjestys on etusijalla kunnostukseen.

Myös ohjainrautasesonki alkaa olla päällä, vk 42 alkaa toimitukset kauppiaille, ennakkotilauksia tullut hyvin ja pitää valmistuksen kiireisenä koko syksyn. Varastosta löytyy valmiina lähes kaikkia malleja hyvin ja täydennetään sitä mukaa kun toimitetaan ennakkotilauksia.

Terveisin: Vanne- ja ohjainrautasepät.

16.09.2010

Aluvanteiden kunnostuksessa on 2 viikon jono, n. 90 kpl. Talvialut ajoissa kunnostukseen niin vanteesi olisi valmiina ennen syksyn ja talven ensi liukkaita.

Ohjainrauta valmistuksessa kiireitä, kauppiaille ennakkomyynti 1.10.2010 saakka. Toimitukset alkavat lokakuun loppu puolella vk 42.

Terveisin: Vanne- ja ohjainrautasepät

03.08.2010

Työt alkavat normaalisti 16.08.2010 täydellä miehityksellä. Jonoa tällä hetkellä on noin 1-2 viikkoa.

Ohjainrautojen ennakkomyyntikirjeet toimitetaan kauppiaille elokuun lopulla. Ennakkomyynnin aika on kolme viikkoa ja toimitukset kauppiaille alkaa lokakuun alkupuolella.

Terveisin: Vanne- ja ohjurisepät

11.07.2010

Kesälomalaisilla huippuilmat, hellerajat paukkunut useaan otteeseen. Päivystyspäivät 13, 14 ja 15.7.2010, lisätöitä ei ole mahdollisuus ottaa, jäi ennen lomaa rästitöitä jotka siirtyi päivystyspäiville.

Elokuun 16 päivä työt jatkuu normaalisti.

Aluvanne kunnostukselle n. 2 viikon jonotus elokuulle (16.8.2010 jälkeen). Kesäisiä päiviä niin lomalaisille kuin työn merkeissä viettäville.

T: Vannesepät

06.06.2010

Vannekunnostuksissa vielä kiireitä n.120 kpl työn alla, 4 + 2 viikkoa kunnostusaika. Viikolla 22 ja sitä ennen saapuneet vanteet kunnostellaan juhannusta ennen, muutamia projekti- ja talvivanteita lukuunottamatta.
Vk 22 jälkeen saapuneet vanteet varauksella ennen juhannusta ja juhannusviikolla saapuneet menee elokuun loppupuolelle. (Tilanne voi muuttua lähempänä viikoa 24). Heinäkuun puolivälissä on 3 päivystyspäivää (13-15.7), kiireellisten tapauksien johdosta.

Paja on suljettuna 28.6 - 15.8.2010 välisenä aikana. Sähköpostiviesteihin vastataan mahdollisuuksien mukaan ja puhelut siirtyvät matkapuhelimeen jolloin vastaaja on käytössä.

Kiertäen montut ja löysäten kaasua, näin välttää oikaisupajan! Hyvää kesän jatkoa!

T: Vannesepät

02.05.2010

Vannesesonki jatkuu kiireisenä, viikon verran ollaan sovituista aikatauluista myöhässä eli neljä viikkoa + yksi viikko, saapumisjärjestyksessä kunnostellaan. Tällä hetkellä vanteita n. 200 kpl työnalla, aikataulu ja kustannusarviot mielellään sähköpostitse. Kuvat voi laittaa liitteenä palautelomakkeeseen, helpottaa monesti kustannusarvion tekoa. Posteihin vastailen iltaisin.

T: Vannesepät

14.04.2010

Ohjainrautasesonki taitaa olla tältä talvelta ohi, vesisade teki tehtävän. Dealer ennakkomyynti kaudelle 2010 - 2011 syyskuussa. Varastosta löytyy kohtuulisesti ohjainrautoja, kysy varasto tilanne.

Aluvanteiden kunnostuspuoli on pitänyt erittäin kiireisenä, työn alla on n. 250 kpl vannetta. Sovituista aikatauluista myöhässsä 1 - 2 viikkoa, olemme pahoillaan tilanteesta.

Nyt pahimmat ruuhkat on kuitenkin saatu purettua ja toinen oikaisukone tulee käyttöön viikon sisällä, kunnostusajat saadaan puolitettua parin - kolmen viikon sisällä. Aikataulu- ja kustannusarviokyselyt mielellään sähköpostitse, kolmeen puheluun kuluu saman verran aikaa kuin yhden vanteen kunnostukseen, 20 - 30 puhelua päivässä! Sähköposteihin vastaukset parin päivän sisällä.

Terveisin: Ohjainrauta- ja vannesepät

01.03.2010

Ohjainrautapuolella kiireistä aikaa, kiitos hyvän lumitilanteen. Myös etelä- ja länsisuomen kelkailijat ovat päässeet nauttimaan kelkkakeleistä, toivotaan että näin jatkuisi pitkälle kevääseen.

Vannesesonki alkaa olla aluillaan ja vanteita tullut kiitettävästi kunnostukseen joten ruuhkia odotettavissa. Kunnostusjonoa tällä hetkellä n. 4 viikkoa, talvivanteet ja kiireeliset tapaukset viikon sisällä. Hinta-arvio ja aikataulutiedustelut mielummin sähköpostitse.

T: Ohjainrauta- ja vannesepät

28.01.2010

SPORT 75 As. palat saapuneet ja varaston täydennys käynnissä. Tilauksesta 2-3 päivän toimitusajalla tarvittavat Sport mallit saadaan eteenpäin.

Ohjainrauta puolella erittäin kiireistä aikaa ja vanne puolella aikataulut kesävanteilla on kestänyt sovittuja aikatauluja pitempään, kuitenkin saapumisjärjestyksessä kunnostellaan.

Kiireelliset / talvivanteet yritetään saada kunnostuksesta viikon sisällä takaisin.

T: Ohjuri- ja vannesepät.

09.01.2010

Ohjainrautavalmistuksessa kiireistä aikaa. Luntakin on tullut reippaasti, sais käydä nuoskalla niin olisi reittien pohjatkin kunnossa. Jäätilanne kohtuullinen vaikkakin keskimääräistä ohuemmat.
SPORT-mallien saatavuudessa tilapäisesti rajoituksia, jotkut mallit varastosta loppu, kovapalojen toimittajan viivästyksestä johtuen. Tiedustele tarvitsemasi mallin varastotilanne.

Aluvanteiden puolella hiljaisempaa näin ydin talvella, kuitenkin kesävanteita jonossa n.100 kpl. Kunnostusaika kesävanteille tällä hetkellä n.6 viikkoa. Talvivanteet / kiirelliset 1-5 päivän kunnostusaika.

Terveisin: ohjainrauta ja vannesepät

03.12.2009

Talvivannesesonki on ohi ja kunnostusaika 1-3 päivää tai sopimuksen mukaan vaikka odottessa (aikavarauksella). Mainitse että kyseessä on talvivanne tai muuten kiireellinen tapaus.

Kesävanteita otetaan vastaan jatkuvasti ja kunnostusaika on n.3-4vk (mainitse myös että on kesävanne/vanteita). Tällä hetkellä kesävanteita jonossa n. 70 kpl.

Ohjainrautavalmistus jatkuu kiireellisenä, viimeiset ennakkotoimituserät kauppiaille viikolla 50 ja varaston täydennys ennen sesonkia. Lunta kaipaisi ainakin tänne etelän leveysasteille. Ohjainrautaluettelo päivitetty vuoden 2009-2010 malleille.

*** Joulutauko 24.12.2009 - 03.01.2010 välisenä aikana. ***

Pyrimme kuitenkin vastaamaan mahdollisuuksien mukaan sähköpostilla tuleviin viesteihin, palautteisiin ja puhelinsiirto puheluihin.

Terveisin Vanne- ja ohjainrautasepät.


06.11.2009

Talvialut alkaa olla kunnosteltu tältä syksyltä, kunnostusjonoa n. viikon verran tällä hetkellä.
Kesävanteita otetaan vastaan ja niillä on n. 2-3 vk kunnostusaika.

HUOM! Maaliskuun alusta alkaen kesävanteiden kunnostusajat on ollut edellisinä keväinä 3-6 viikkoa, joten kannattaa oikaista / kunnostaa vanteet hyvissä ajoin jolloin vältät ruuhkat ja saat vanteet ajoissa kevätkeleille auton alle.

Moottorikelkan ohjainkiskotoimitukset jatkuu kauppiaille. Jos paikkakuntasi kauppiaalla ei ole tuotteitamme tai palvelua, toimitamme kelkkaasi haluamasi ohjainkiskot suoraan tehtaalta postin ja matkahuollon välityksellä.

Kotisivuiltamme löydät ohjainkiskovalikoimasta parhaan vaihtoehdon kelkkaasi ja tilaus on helppo tehdä sieltä löytyvällä lomakkeella tai sähköisesti, toimitus ajankohdan voit valita lomakkeesen.

Terveisin: Vanne ja ohjainkisko sepät.

21.09.2009

Moottorikelkan ohjainkiskojen toimitukset alkaa kauppiaille vk. 40, nettipäivitykset ohjainkisko luettelolle lähiviikkoina kun saadaan viimeiset tiedot uusista suksista / muutoksista.

Aluvanteiden kunnostus jonoa tällä hetkellä n. 2 viikkoa.
Talvi alut kannattaa tuoda ajoissa kunnostukseen, näin saat ajoissa alle kun olosuhteet muuttuu huonoiksi.

T: Ohjainkisko ja vannesepät


18.08.2009

Aluvanne kunnostuksissa tällä hetkellä n. viikon toimitusaika.
MP aluvanne kunnostuksia otetaan vastaan, uusi kone alkaa olla valmiina. Esim. reunataipumat suoraksi ja n. viikon sisällä takaisin.

Mkelkan ohjainkisko ennakot jäälleenmyyjille syyskuun alussa.

Terveisin: Vanne- ja ohjuri sepät.

P.S. kysy tarjouksia korjaushitsauksista, kannattaa lähettää kauempaakin. Tutustu sivuillamme aiheeseen, korjaushitsaus, metallityöt ja kuvagalleriasta löytyy esimerkkejä.e

11.06.2009

Aluvanteiden kunnostukselle varattu päivystys päivät ! Kesäloman ajalla palvelemme kunnostustöissä päivinä 1-2.7.2009 ja 15-16.7.2009 ja kesäloman jälkeen työt alkaa 3.8.2009.
Matkahuollon välityksellä toimitetut vanteet pitää olla edellisenä päivänä valmiina noudettaviksi Lappeenrannan Matkahuollossa. Suoraan toimitetut vanteet päivystys päivän ensimmäisenä päivänä klo 10.00 mennessä. Saapumis järjestyksessä kunnostellaan.

Huom. rajoitettu kunnostus määrä, ajoissa toimitetut ja varatut etusijalla.

Lisätietoja www.l-weld.fi, Matkahuolto

T: Vannesepät, Hyvää kesän jatkoa ja väistellen monttuja.

03.06.2009

Ruuhkaa aluvanteissa parisen viikkoa, 5.6 mennessä lähetetyt vanteet kerkee juhannukseksi. Loma alkaa juhannuksesta ja päättyy elokuun alkupuolelle! Päivystyspäiviä parin päivän jaksoina loman aikana, ilmoittelemme ajankohdat nettisivuillamme myöhemmin.

Hyvää kesänalkajais päiviä toivottaa: vannesepät

06.03.2009

Vannesesonki on alkanut normaalisti ja hiukan ruuhkaa jo näin maaliskuun alussa, kunnostusaika tällä hetkellä n. 2,5 viikkoa.
Ohjainkiskojen valmistus moottorikelkkoihin on jatkunut kiireisenä hyvän lumitilanteen myötä koko kevätkauden.
MP ( moottoripyörän ) vanteisiin on valmistumassa uusi oikaisukone, lisätietoja aiheesta tulossa sivuillemme lähiaikoina.


T: Ohjainkisko- ja vannesepät.

13.01.2009

L-Weld Oy on sopinut sponsorituet kahdelle kisakuskille kaudelle 2009.
- Peter Ericson ja Tanja Niemimuukko -


Kummatkin pitivät välivuoden kisoista edellisellä 08-kaudella.

Peter Ericson, Ruotsi - Snowcross MM 1. vuosina 2006 ja 2007, JARLA ohjainkiskoilla.
Tanja Niemimuukko, Suomi Lappeenranta - SM-Enduro 1. SM-Sprint 2. ja Pohjanmaa-cup 1. kaudella 2007, JARLA ohjainkiskoilla.


Onnea ja menestystä tulevalle kisakaudelle 2009!!!

13.01.2009

SLP:n Powder Pro ja SLT suksissa on ongelmia ohjainkiskojen pulttien kestävyyden kanssa! (Tarkoittaa kaikkia ohjainkisko valmistajia)

Suksen satula on vanhemmissa malleissa kolmella pultilla ja uusissa kahdella pultilla, poikkeaa merkkikohtaisesti.
Suksien kiinnitys satulaan / olkatappiin on pelkästään ohjainkiskojen pulteilla, joten rajussa käytössä etenkin snow cross ja enduro kisoissa pultit joutuvat koville. 2-pulttisella rasitus on tietenkin kovempi. Keskimmäisen pultin kuusiokolokanta varmistaa ettei suksi irtoa satulasta jos pultit katkeaa mutta se ei poista itse ongelmaa.


SLP on lisännyt uusiin suksiin takapultin kiinnityksen kuusiokolopultilla joten olemme muuttaneet kiskon takapultin myös kuusiokolopultiksi.
Sukseen jossa ei ole upotusta pultin kannalle, se täytyy porata 16mm poralla ja syvyydeksi n.13mm.
Suositus on lisätä erillinen pultti M8-kuusiokolo senkkikannalla jonka pituus on 50mm satulan kiinnitykseen, näin varmistetaan kiinnitys ja vähennetään ohjainkiskon pulttien rasitusta.


L-Weld Oy toimittaa pakkauksen mukana lisäpultit ja asennusohjeen, vk3 -09 jälkeen toimitetut ohjainkiskot sisältävät lisäpultit, toistaiseksi.

10.12.2008

Joulun ja Uudenvuoden välipäivät paja on kiinni eli 25.12.2008 - 4.1.2009 välisenä aikana. Voit jättää viestiä sähköpostitse ja puhelin vastaajaan, vastaillaan pikaisesti.

Kesä-aluvanteita otetaan vastaan koko ajan, kunnostusaika 2-3 viikkoa, kiireelliset ja talvi-aluvanteiden kunnostusaika n. 1 viikko.

Hyvää Joulua ja Uutta vuotta toivottaa: L-Weldin väki.

01.09.2008

Alumiinivanteiden kunnostusruuhkat ohi ja tällä hetkellä jonotusaika on noin viikon.

Ohjainkiskojen hintoihin pieniä muutoksia: SPORT 79€ (ent. 69€) ja ENDURO 79€ (ent. 89€) muut hinnat ennallaan.
Toivotaan parempaa lumitilannetta kuin kahteen talveen on ollut. Terveisin: Vanne- ja Kiskosepät.

22.05.2008

Vannekunnostus on ruuhkautunut pahasti ja uusia töitä otetaan vastaan vasta elokuun alusta lähtien. Myös muut hitsaus ja metallityöt elokuun puolelle.

Suljemme yrityksen 20.6 - 3.8.2008 väliseksi ajaksi, olemme lomalla.
Hätätapaukseksessa voit kysellä tilannetta juhannusviikolla vk 25. Tiedustelut mielummin sähköpostitse.

Pahoittelemme tilannetta, mahdollisuus kapaseetin lisäykseen lyhyellä aikavälillä ei ole mahdollista.
Vannekunnostukset kannattaa tehdä ajoissa syksyisin ja keväisin ruuhkan välttämiseksi!

Terveisin: L-Weldin väki.

16.03.2008

Vannesesonki alkoi ja toimitusaika on tällä hetkellä n.2 viikkoa.
Vanteiden maalaukset nyt yhteistyökumppanilta, kunnostetut ja tarkastetut vanteet maalaukseen SPEEDWHEELS OY, Lappeenranta.

Tiedustele maalaukseen liittyviä asioita esim: Kustannusarvio, väri, toimitusaika ym.
www.speedwheels.fi

04.02.2008

Ohjainkiskoluettelo päivitetty: Löytyy uusimmat mallit ja mitä varastossa pidetään. Tilauksesta tehdään myös kaikki kovametallilaadut.
Ohjainkisko luettelo...

22.11.2007

Olemme Joulun ja vuoden vaihteen lomalla 22.12.2007 - 2.1.2008.

Kyselyt sähköpostin kautta l-weld@co.inet.fi Hyvää joulun odotus aikaa!

05.06.2007

Olemme lomalla Juhannuksesta elokuun alkuun 22.06 - 05.08.2007. Avoinna sopimuksen mukaan.

31.03.2007

Kesärengaskausi lähestyy ja u
seat ovatkin jo vaihtaneet sliksit alle!
Alumiinivannekorjaus sesonki alkoi rytinällä ja näin ollen korjaustyöt on hieman ruuhkautunut, tällä hetkellä n. 2 viikon toimitusaika. Puramme ruuhkaa saapumisjärjestyksessä.
Huom! Vaikka pyörän saa tasapainoon, kiero vanne kuluttaa rengasta nopeammin ja saattaa täristää määrätyssä nopeudessa. Vanteiden korjaus...

05.03.2007

Ohjainkiskojen ennakkomyynti jälleenmyyntiverkostoon kaudelle 2007/08 alkaa toukokuussa 01.05.2007 ja päättyy 31.05.2007.

24.01.2007

Uusi malli:
Polaris 2007 700 HO RMK Dragon ja 600 HO RMK, uusi suksi "Grippen". Ohjainkiskoja (Normal - Enduro) valmistukseen viikolla 4, tilaa ajoissa.

10.01.2007

Artic Cat 2007 uudet mallit: Jaguar -07, F6 / F8 -07, F1000 -07.

Ohjainkiskoksi kannattaa laittaa neljäpulttinen malli 3E, (Original 3 pulttinen), takapultin reikäporaus. Ohjauspito saadaan näin paremmaksi ja ajo vakaammaksi.
Takapultin voi myös poistaa 3E:stä tarvittaessa.
Kysynnän mukaan otamme 3 pulttisen tarvittaessa tuotantoon.

Vanteiden korjaussivu on vihdoin saatu avatuksi.

19.12.2006

Olemme lomalla joulun ja uudenvuoden välipäivät 27.12 - 29.12.2006
Tilaukset netistä tai faxilla, toimitetaan heti kuin mahdollista.

05.12.2006

Tervetuloa L-Weld Oy:n uudistuneille sivuille!

Muutimme ulkoasun täysin uuteen joten jonkun verran on vielä keskeneräisiä sivuja. Sivuja päivitetään kuitenkin jatkuvasti ja niistä kerrotaan tällä sivulla kun se on ajankohtaista. Uutuutena on tullut mahdollisuus tilata Jarla ohjainkiskoja sivujemme kautta ja esim. vieraskirja jossa aihe vapaa mutta hyvällä maulla höystettynä tietenkin. Hyviä pikkujoulun alusviikkoja ja toivokaamme että saamme valkean joulun koko Suomeen!

05.12.2006

Uutuuksia tälle kaudelle on SPRINT 130mm jossa 60 asteen ohjaavat palat sekä tupla kulutuspalat keulaosaan. Uusi runkomateriaali on CR25MO4 nuorrutusterästä jonka vääntöjäykkyys ja kulumisenkesto on 30 % parempi kuin tavallisen teräsakselin (FE 52 vedetty akseli). Nuorrutusteräs akselin ja kovametalli kulutuspaloilla saadaan erinomainen kulutuskestävyys ja rungon vääntöjäykkyys hyväksi.

05.12.2006

Tekijänoikeudet:

Näillä sivuilla oleva materiaali sivujen ulkoasua myöten on sivujen tekijän omaisuutta (ellei toisin mainita) eli tekijänoikeuslain alaista. Aineistoa voi kopioida omaan käyttöön ilman lupaa. Julkiseen käyttöön tarvitaan sivujen tekijän lupa. Sivuilla olevaan materiaaliin voi viitata omassa tekstissä, kun lähde mainitaan, mutta kaupalliseen tarkoitukseen sivujen sisältämää materiaalia ei saa käyttää.

Sivuilla on myös eri lähteistä saatua luvallista materiaalia, joka ei ole sivujen tekijän omistamaa. Myös tämä materiaali on tekjiänoikeuslain alaista ja sen osittaiseenkin lainaamiseen on kysyttävä lupa tekijänoikeuksien haltijalta.