Print Home

L-Weld Oy on valmistanut JARLA kovametalli ohjainrautoja vuodesta 1989. Olemme pohjoismaiden suurin jälkimarkkinointiin toimittava ohjainrauta valmistaja. Yrityksellämme on noin 200 jälleenmyyjää ja 40 % tuotannosta menee vientiin.
Mallistomme on myös pohjoismaiden kattavin n. 170:llä eri ohjainrauta mallilla ja kaikkia löytyy valmiina varastosta, näin saadaan käyttötarkoitukseen sopiva vaihtoehto niin pilkkikelkasta aina kilpakelkkoihin.

Runkomateriaali on Cr25Mo4 KROMI-MOLYBDEENI jonka vääntöjäykkyys ja kulumisenkesto on 30 % parempi kuin tavallisen teräsakselin (FE 52 vedetty akseli). Nuorrutusteräs akselin ja kovametalli kulutuspaloilla saadaan erinomainen kulutuskestävyys ja rungon vääntöjäykkyys hyväksi.

Kotisivuiltamme löytyy aina tuoreimmat päivitykset ja tiedot. Myös tarvike suksiin löytyy ohjainrautoja suoraan varastostamme esim. SLP Powder Pro, AC & Pro ja Duell Sno Pro. Harvinaisiin suksimalleihin valmistamme ohjainraudat mallin ja mitoituksen mukaan, ilman lisähintaa.
Väri ja Nro / kirjainkoodien avulla löydät helposti tuotteemme kauppiaaltasi, jos paikkakunnaltasi ei löydy ohjainrautamyyjää voit tehdä tilauksen myös sivujemme kautta.

Normal = musta | Sport = sininen | Sprint = liila | Enduro = punainen